fbpx

SERVICE

Hvad tilbyder KMS Service?

KMS Service tilbyder landsdækkende service med servicemontører placeret i både Nord-, Midt- og Syddanmark. KMS Service råder over 6 veludrustede servicebiler, der alle er klar til at udføre service og reparationer hos vores kunder.

Ønsker kunden ikke reparationen udført hos sig selv, eller kræver reparationen, at maskinen kommer på et af vore 2 værksteder, klarer vi også det, da vi selv råder over maskintransporter med kran. Ønsker kunder en lånemaskine i reparationsperioden, leveres denne ligeledes hurtigt med egen maskintransporter.

KMS Service udfører service og lovpligtigt eftersyn efter den til enhver tid gældende lovgivning, der udføres checkliste på lovpligtige eftersyn i henhold til bekendtgørelser og regler på området.

KMS Service tilbyder døgnservice i form af vagtordning. Ved udkald om aftenen eller i weekenden pålægges der et udkaldsgebyr, og der beregnes minimum 2 timers overtid.

3 forskellige løsninger til håndtering af service

1. Serviceaftale

Med en serviceaftale kender du taksterne for timeløn ved service og reparationer samt time- eller fastpris på lovpligtige eftersyn. Vi udfører dine lovpligtige eftersyn til tiden, hvormed du undgår at bruge resurser på kontrol af dette. Vi sender automatisk en checkliste på udførte lovpligtige eftersyn som PDF-fil på kundens e-mail.

2. Fuldserviceaftale

Med en fuldserviceaftale kender du alle dine omkostninger på forhånd. KMS Service står med det fulde ansvar, for at dine maskiner er serviceret og kørende. Du betaler en fast pris hver måned og kan på den måde styre dit vedligeholdelsesbudget ned i mindste detalje. Vi sender automatisk en checkliste på udførte lovpligtige eftersyn som PDF-fil på kundens e-mail.

3. Tekniker på stedet

Har din virksomhed en stor flåde af maskiner, kan vi med fordel tilbyde en fast KMS tekniker placeret hos jer i alt fra 1 fast dag om ugen til 5 dage ugentligt.

KMS SERVICE

KMS Service kan, som din
partner, håndtere både salg,
leje, leasing og service uden
inddragelse af tredjepart.

AULUM

KMS Service A/S
Nålemagervej 11
7490 Aulum

AALBORG

KMS Service A/S
Gartnervej 8
9200 Aalborg SV

KONTAKT OS

+45 31 37 20 38
info@k-m-service.dk