SERVICE

Du får en serviceaftale, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Et stort team af dygtige servicemontører med højt udstyrede servicebiler står klar til at udføre service og reparationer på dine maskiner – enten på din adresse eller på vores værksteder.

Hvis du er mest tryg ved, at maskinen kommer på værksted, eller hvis reparationen kræver det, har vi egen maskintransporter med kran, så vi nemt kan transportere maskinen.

I reparationsperioden får du stillet en lånemaskine til rådighed, som hurtigt leveres til din adresse.

KMS Service dækker hele landet med service af højeste kvalitet.

Du er altid velkommen til at ringe på 31 37 20 38 og høre mere om vores serviceydelser.

1. SERVICEAFTALE

Du kender taksterne for timeløn ved service og reparationer samt time- eller fastpris på lovpligtige eftersyn. Vi udfører dine lovpligtige eftersyn til tiden, så du ikke skal bekymre dig om dette. Du modtager automatisk en checkliste (pdf) på udførte eftersyn.

2. FULDSERVICEAFTALE

Du kender alle dine omkostninger på forhånd. KMS Service står med det fulde ansvar for, at dine maskiner er serviceret og kørende. Du betaler en fast pris hver måned og kan på den måde styre dit vedligeholdelsesbudget ned i mindste detalje. Du modtager automatisk en checkliste (pdf) på udførte, lovpligtige eftersyn.

3. TEKNIKER PÅ STEDET

Har din virksomhed en stor flåde af maskiner, kan vi med fordel tilbyde en fast KMS-tekniker, placeret hos jer. Alt efter jeres behov kan teknikeren være til stede 1-5 dage om ugen.

STYR PÅ SERVICE OG LOVPLIGTIGE EFTERSYN

 

Du får udført service og lovpligtigt eftersyn efter den til enhver tid gældende lovgivning. Du modtager efterfølgende en checkliste på lovpligtige eftersyn og skal ikke bruge ressourcer på at huske på det i den daglige drift.

Med en serviceaftale har du mulighed for at kende alle faste udgifter på forhånd.

039
082

DØGNSERVICE

 

 

Med en serviceaftale kan du få fat i os døgnet rundt. Vi har altid en tekniker på tilkaldevagt.

Du skal blot være opmærksom på, at ved udkald om aftenen eller i weekenden pålægges et udkaldsgebyr og beregnes minimum 2 timers overtid.

 

HVILKEN SERVICEAFTALE MATCHER DIN MASKINPARK?

 

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt