RENTAL

For dig, som vil udvide din maskinpark med de bedste logistikmaskiner i en kortere
eller længere periode – uden at købe.

Få alle fordelene ved KMS Services logistikmaskiner uden at være binde likviditeten som ved et køb. Lige meget om du skal bruge maskinen i nogle timer eller flere år, har vi en fordelagtig løsning til dig.

Med KMS Rental får du en skarp pris og kort leveringstid. Du får et komplet overblik over driftsomkostninger i din virksomhed og større økonomisk råderum.

1. KORTTIDSLEJE

Kortidsleje er til dig, som mangler en maskine i alt fra 2 timer og op til nogle måneder. Maskinen leveres af os på det ønskede sted, og du betaler en fast, aftalt pris inkl. levering og forsikring. Efter endt leje afhenter vi igen maskinen på det ønskede sted.

2. FULL-SERVICE

En lejeaftale med full-service er til dig, som vil have tingene til at køre gnidningsfrit. Sammen finder vi den helt rigtige maskine til din opgave. Herefter leverer vi maskinen, servicerer den og holder den kørende i hele lejeperioden. Du betaler en fast pris hver måned.

Fordelen ved full-service er fleksibiliteten: Ændrer dit behov sig, leverer vi blot en anden maskine og tilretter den månedlige lejepris. Disse aftaler kan tegnes fra 1 måned til flere år.

Du er ikke bundet op af en leasingaftale og kan afmelde lejeforholdet med 1-3 måneders opsigelse alt afhængig af aftalens detaljer.

3. SALE AND LEASE BACK

Ønsker du at slippe for bekymringerne over et eventuelt værditab af brugte maskiner og fremtidige reparationer, så tilbyder vi at købe dine maskiner. Herefter kører du med maskinerne på en full-serviceaftale eller en operationel leasingaftale.

KMS Service kan efterfølgende opgradere din maskinpark, og du vil næsten altid opleve en opgradering af maskinparken med sale and lease back.

4. FINANSIEL LEASING

Finansiel leasing er for dig, der vil købe maskinen eller anvise en køber efter aftalens udløb. Aftalen tilbydes med eller uden udbetaling, og den tegnes typisk over en periode på 2-5 år.

Ønsker du en serviceaftale i leasingperioden, kan dette tilkøbes.

5. OPERATIONEL LEASING

Operationel leasing er for dig, som ikke vil eje maskinen, men have brugsretten over den. Operationel leasing tilbydes med eller uden udbetaling og tegnes typisk i 4-8 år.

Ved operationel leasing beholder KMS Service ejerskabet, og du har hverken ret eller pligt til at købe maskinen ved aftalens udløb. Du overtager blot brugsretten til maskinen i aftalens periode.

Ønsker du en serviceaftale i leasingperioden, kan dette tilkøbes.

LAD OS FINDE DEN BEDSTE LØSNING SAMMEN

 

Tag os gerne med på råd tidligt i din interne proces, da vi i fællesskab har de bedste forudsætninger for at finde den optimale løsning for netop din virksomhed.

Kontakt os i dag
028
081

TILKØB EN SERVICEAFTALE

 

Husk, at du ved leje, finansiel leasing og operationel leasing kan tilkøbe en serviceaftale for hele perioden. Det sikrer en solid og sikker maskine i hele perioden, og du behøver ikke at bekymre dig om vedligeholdelsesudgifter.

Læs mere om vores serviceaftaler

FORDELEN VED FINANSIEL OG OPERATIONEL LEASING

 

Ud over at holde på likviditeten kan du løbende afskrive alle udgifter og ikke blive begrænset af de skattemæssige regler for afskrivning.

Kontakt os i dag
031

HVILKEN RENTALLØSNING MATCHER DIN MASKINPARK?

 

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag