Billede1

Nu slår KMS Service dørene op for en ny afdeling i Lindø Industripark på Odense Havn. Det sker som et strategisk skridt på vejen mod at blive landsdækkende ikke blot kun med kørende serviceteknikere som i dag, men også som lokale serviceværksteder. Samtidig ansættes ny Key Account Manager til Odense-afdelingen, så nye og eksisterende kunder oplever endnu tættere kontakt og service.

 

Som et led i KMS Services vision om at komme endnu tættere på kunderne har truck- og servicevirksomheden i længere tid arbejdet på at åbne en afdeling på Odense Havn. Afdelingen bliver nummer fire i rækken efter afdelingerne i hhv. Aalborg, Bording og Bredsten.

 

”Vi optimerer på vores landsdækkende service ved at åbne denne afdeling i Odense, og det vil vores nuværende kunder på Fyn og Sjælland drage store fordele af. Vi kommer tættere på dem og kan levere endnu bedre salg og service,” siger direktør i KMS Service Anders Klostergaard.

 

KMS Service leverer og servicerer logistikmaskiner i alle vægtklasser og har kunder på hele spektret fra den lokale købmand til giganter som Vestas og Arla. Afdelingen i Odense starter som en administrativ unit med ansættelse af ny Key Account Manager Heidi Pedersen, og udvides hurtigst muligt med et fuldt ekviperet serviceværksted.

 

For mere information kontakt gerne Anders Klostergaard på tlf. 30 34 21 38.

 

Om KMS Service

KMS Service A/S er førende inden for salg og service af interne logistikmaskiner i alle vægtklasser. Det gælder salg, service og reparation af både nye og brugte trucks, el-stablere, el-pallevogne, reach trucks, plukke-trucks, personlifte og byggelifte.

 

Sammen med El-Truck Service har KMS Service afdelinger i Aalborg, Bording, Bredsten og Odense samt et stort hold af erfarne, udekørende teknikere, der dækker hele landet med salg, service og reparationer af logistikmaskiner.

 

KMS Service blev etableret i 2008 af Anders Klostergaard, og forhandler og servicerer især maskiner fra svenske Hedin Lagan AB og tyske Jungheinrich.

 

Læs mere på www.k-m-service.dk