Merlinum

Høj ydeevne og maksimal komfort

Merlinum6

Lavt energiforbrug

 

Merlinums elektriske gaffeltrucks er bygget med største fokus på førerkomfort, ergonomi og ydeevne. Der er fokus på lavt energiforbrug, takket være Eco, Normal og Power-tilstand, samt lavt støjniveau og minimering af vibrationer i kabinen.

Masser af lækre detaljer

 

Kabinen er rummelig med lavt frontpanel og store glasruder for optimalt udsyn. Som standard har gaffeltrucken LED-belysning og arbejdslys rettet mod rattet, og man kan tilføje mange flere belysningsløsninger efter behov.

Derudover er gaffeltrucken også udstyret med stort opbevaringsrum med belysning, så chaufføren kan transportere udstyr og hjælpemidler. Ikke mindst er den store touchskærm brugervenlig og fås med ekstra store ikoner.

Merlinum4
Merlinum3

Lavere serviceomkostninger

 

Merlinum anslår serviceomkostningerne til at være 60 % af omkostningerne sammenlignet med dieselgaffeltrucks. En elektrisk gaffeltruck har desuden 40 % længere levetid end den tilsvarende dieselgaffeltruck.

Om Merlinum

 

Vælg svenske Merlinum, hvis du ønsker en høj ydeevne på 6-16 tons kombineret med ergonomi og komfort. Merlinum tager over i sortimentet, hvor Jungheinrich slipper, og er en særdeles stærk spiller inden for logistikmaskiner i højeste kvalitet.

Nyhed 03