Jungheinrich

Tysk kvalitet gennem 60 år

029

Dækker alle behov

 

Jungheinrich er en af de førende udbydere af intralogistiske løsninger, hvad end du skal løfte, stable, trække eller shuttle. Om det skal være til indendørs eller udendørs brug. Om du ønsker elektrisk, med forbrændingsmotor eller manuelt. Jungheinrich har altid de rette trucks til dig produktsortimentet.

Altid nyeste teknologi

 

Hos Jungheinrich kan du få alt fra den konventionelle truck til fuldautomatiske logistiksystemer med intelligente softwareløsninger, der forbinder maskiner, systemer og processer med hinanden – suppleret af innovative og fleksible service- og finansielle ydelser. For at opnå den højeste omlæsningskapacitet og det mest effektive materialeflow.

013
038

Skræddersyet til dit logistikbehov

 

Hos KMS Service hjælper vi dig med at finde den eller de trucks, som bedst dækker dine logistikbehov. Vi udarbejder en skræddersyet løsning og leverer alt det til dig, som du har brug for. Hvor og hvornår du har brug for det. Alt fra samme leverandør. Alt i den højeste kvalitet – produceret i Tyskland, leveret og serviceret på din adresse.

Om Jungheinrich

 

Tyske Jungheinrich er førende inden for intralogistik. Fra konventionelle trucks til fuldautomatiske systemer med veludviklede softwareløsninger – alle løsninger er udviklet og produceret i tysk kvalitet og med fokus på optimale løsninger til jeres daglige drift.

Kontakt
003