Hedin

Løft til op over 500 tons

050

Heavy load transport

 

Løsninger til tung industriel transport, hvor de største løs skal flyttes med maksimal fleksibilitet. Hedin skræddersyr fremstilling af elektriske køretøjer, der skal flytte tunge og geometrisk udfordrende læs. Maskinerne har manuel og semiautomatisk styring med fjernbetjening. Køretøjet kan drejes i alle retninger – diagonalt, sidelæns og dreje rundt om sig selv. Det er muligt at få AVG til de fleste maskiner.

Disse Hedin-maskiner anvendes til bil-, energi-, metal- og maskinindustrierne – med speciale inden for vind, transformers, støbning og kabeltrommer.

Tugtrucks

 

Elektriske tugtrucks til tunge læs. Vælg mellem PTT3 – Pedestrian Tug Truck for løft op til 30 tons – og PTT6 – Pedestrian Tug Truck for løft op til 50 tons.

Tugtrucken er hydraulisk og let at håndtere. Den løfter fortil og gør manøvrering nemmere.

Hedins Tow Tractor er den stærkeste på markedet inden for sin kategori og kan ikke sammenlignes med andre fabrikanter, som fremstiller lignende udstyr, men til meget lettere læs.

049

Om Hedin


Hedin Lagan AB leverer exceptionelle maskiner med en kapacitet på op over 500 tons. Maskinerne bygges individuelt og på basis af over 30 års erfaring inden for heavy-duty logistik i industrivirksomheder. I dag består produktporteføljen primært af automatiserede transportløsninger, herunder AGV (Automated Guided Vehicle).

Kontakt
Nyhed 02