fbpx

RENTAL

Hvad tilbyder KMS Rental?

KMS Rental er et søsterselskab til KMS Service. KMS Rental blev etableret for at være skarpe på pris og leveringstid samt være uafhængige af tredjepart, når vores kunder har brug for en maskine i en kortere eller længere periode og ikke ønsker at binde likviditeten som ved køb.
 
KMS Rental har løsningen der giver fuld overskuelighed over udgifterne til driften af maskinparken i din virksomhed. Samtidig er en løsning fra KMS Rental med til at give din virksomhed mere økonomisk råderum.
 
Tag os gerne med på råd tidligt i jeres interne proces, da vi i fællesskab har de bedste forudsætninger for at finde den optimale løsning for netop din virksomhed. Anders Klostergaard kontaktes direkte på tlf.: +45 30 34 21 38 eller pr. e-mail: anders@k-m-service.dk.
 
KMS Rental tilbyder 5 forskellige former for aftaler alt efter, hvad der passer vores kunder bedst.

5 forskellige løsninger til håndtering af rental

1. Korttidsleje

Kortidsleje er til dig, der står og mangler en maskine i alt fra 2 timer til nogle måneder. Maskinen leveres af os på det ønskede sted. Du betaler en fastaftalt pris incl. levering og forsikring. Efter endt leje afhenter vi igen maskinen på det ønskede sted.

2. Lejeaftale med full-service (Rental)

Rental er vores absolutte spidskompetence. Vi finder i samarbejde med dig den helt rigtige maskine til jeres opgave, herefter leverer vi maskinen, servicerer den og holder den kørende i hele lejeperioden. I betaler en fast pris hver måned. Fordelen ved Rental er fleksibiliteten. Ændrer dit behov sig, leverer vi blot en anden maskine, der passer dig og tilretter den månedlige lejepris. Rental aftaler kan tegnes fra 1 mdr. til flere år. Du er dog ikke bundet op af en leasingaftale og kan afmelde lejeforholdet med 1-3 mdr. opsigelse alt afhængig af aftalens detaljer.

3. Sale and lease back

Ønsker din virksomhed at slippe for bekymringerne om evt. værditab af brugte maskiner og fremtidige reparationer, så tilbyder vi at købe jeres maskiner, hvorefter I efterfølgende kører med maskinerne på en rental-aftale eller en operationel leasingaftale, KMS Rental kan så efterfølgende opgradere jeres maskinpark, og I vil næsten altid med sale and lease back opleve en opgradering af maskinparken.

4. Finansiel leasing

Finansiel leasing tilbydes med eller uden udbetaling og tegnes typisk over en periode på 2-5 år. Som kunde forpligter dig til at købe maskinen, eller anvise en køber, ved aftalens udløb. Ønskes serviceaftale i leasingperioden tilbydes dette også. En af fordelene ved leasing, ud over at holde på likviditeten er, at virksomheden løbende kan afskrive alle udgifter og ikke begrænses af de skattemæssige regler for afskrivning.

5. Operationel leasing

Tilbydes med eller uden udbetaling. Operationel leasig tegnes typisk i 4-8 år. Ved operationel leasing beholder KMS Rental ejerskabet, og din virksomhed har hverken ret eller pligt til at købe maskinen ved aftalens udløb. Din virksomhed overtager blot brugsretten til maskinen i aftalens periode. Ønskes service aftale i leasingperioden, tilbydes dette også. En af fordelen ved leasing ud over at holde på likviditeten er, at virksomheden løbende kan afskrive alle udgifter og ikke begrænses af de skattemæssige regler for afskrivning.

KMS SERVICE

KMS Service kan, som din
partner, håndtere både salg,
leje, leasing og service uden
inddragelse af tredjepart.

AULUM

KMS Service A/S
Nålemagervej 11
7490 Aulum

AALBORG

KMS Service A/S
Gartnervej 8
9200 Aalborg SV

KONTAKT OS

+45 31 37 20 38
info@k-m-service.dk