fbpx

Hos KMS Service er vi indgået i et forhandlerskab med Ameise by Jungheinrich. Det betyder at vi nu, som nogle af de eneste i landet, kan tilbyde fuldt program fra Ameise. Lige fra palleløfter til motortruck.

I 1946 var det Ameise som startede det hele, for nu et af verdens førende brands nemlig Jungheinrich. En dedikeret indsat i forsøg på at ændre verdenen indenfor logistik. Det lykkedes og Ameise blev startskuddet.

Siden da er Jungheinrich vokset sig til markedsledende inden for håndtering af intern logistik. Med deres egne gule farve. Men nu genlanceres Ameise BY Jungheinrich i deres oprindelige blå farve. Som et entry level og mere budget venligt Jungheinrich product.

Med Ameise betyder det at endnu flere kunder kan være med og opleve hvad Jungheinrich kan. Ønsker du at se vores udvalg af Jungheinrich producter, kan du klikke her

KMS SERVICE

KMS Service kan, som din
partner, håndtere både salg,
leje, leasing og service uden
inddragelse af tredjepart.

AULUM

KMS Service A/S
Nålemagervej 11
7490 Aulum

AALBORG

KMS Service A/S
Gartnervej 8
9200 Aalborg SV

KONTAKT OS

+45 31 37 20 38
info@k-m-service.dk